En fair og reel vurdering af dødsbo

Altid en fair og reel vurdering af dødsbo

Siden 2013 har jeg, Majken Rold Nedergaard drevet Retrohjem i Viborg. En af mine kerneydelser er forskellige behandlinger af dødsboer. Jeg tilbyder både opkøb, tømning og rydning af dødsboer i hele Danmark.

Hvad du kan forvente af Retrohjem

Service efter behov

Alt efter hvad du har brug for, hvad end det er rydning eller tømning af hele dødsboet, opkøb eller delvis opkøb af boet, skræddersyer jeg min service til det konkrete behov. Det eneste du skal gøre for at komme i gang er at ringe til mig, Majken på 27 20 46 97. Efter aftale kommer jeg ud til boet, hvor vi sammen finder vi den bedste løsning, og jeg kan komme med et uforpligtende tilbud.

Professionel vurdering

Min erfaring med behandling af dødsboer og hvad det indebærer går tilbage til 2013. En praksis der har lært mig, at en vigtig del af arbejdet med indbo er vurdering af værdier. For at kunne foretage en professionel vurdering, er det i min optik, vigtigt at se realistisk på hvert enkelt objekt. Min erfaring, siger mig, at de fleste har en vis tilknytning til særlige genstande. En tilknytning der kommer udtryk i en personlig affektionsværdi, hvilket respekterer jeg til fulde. Der bliver dog ikke taget højde for affektionsværdier i selve vurderingen. Det gør der ikke, da jeg sætter en ære i altid at give en fair og reel vurdering.

Gennemgående tryghed

En anden væsentlig faktor er tillid. Det er vigtigt for mig, at I er trygge ved mig. Jeg står personligt for hele processen. Det gælder både selve behandlingen af dødsboets værdigenstande samt vurderingen heraf. En måde hvorpå du kan føle dig tryg ved at handle med Retrohjem, er gennemsigtighed. Er der genstande, hvor min erfaring er begrænset, undersøger jeg sagen nærmere, inden jeg kommer med mit bud. Der er derfor ingen grund til bekymring.

Øvrige interesser

Foruden behandling af dødsboer, behandler jeg også gerne plejehjemsbo. Ved tømning og opkøb af plejehjemsbo gælder på sammen måde som et almindeligt dødsbo, ligeledes gør det sig gældende for konkursboer. Hold dig derfor ikke tilbage for at kontakte mig. Også hvis du blot står foran en flytning til noget mindre.

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her → “Opkøb af dødsbo”