OPKØB AF DØDSBO, FLYTTEBO, RESTBO, GAMLE MØBLER & DESIGN M.M.

Opkøb af dødsbo samt køb af ting fra flyttebo eller overskydende restbo, opkøb af plejehjemsbo samt køb af gamle møbler og designmøbler m.m. Jeg kører ud i hele DK. Hos mig, kan du forvente en personlig, god og professionel vurdering og altid med den dybeste respekt for de pårørende. Kontakt RetroHjem hvad end der er tale om en rydning af dødsbo eller blot salg af dine gamle møbler. Jeg giver altid en god og fair pris.

Vurderinger foretages altid med dybeste respekt for de pårørende.

Jeg tilbyder

Vurdering af dødsbo
Opkøb af dødsbo
Opkøb af plejehjemsbo
Tømning af dødsbo
Opkøb af designermøbler
Opkøb af antikke møbler og retromøbler
Opkøb af brugskunst og porcelæn

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at få tømt et dødsbo?
Hvordan forgår forløbet ved rydning af et dødsbo?
Hvilke møbler har særlig interesse?
Hvor i landet kører jeg ud?

Jeg har stor interesse i følgende

 • Tømning af dødsboer og flytteslag i hele Danmark
 • Køb af gamle møbler / Køb af antikke møbler
 • Køb af teaktræsmøbler og møbler i palisander træ
 • Generelt designermøbler herunder også brugskunst og porcelæn
 • Retro møbler, brugskunst og porcelæn fra 1950’erne – 1970’erne
 • Opkøb af plejehjemsbo 
 • Køb af dansk designmøbler

Dette har jeg ikke så stor interesse i:

 • I forbindelse med rydning af dødsbo så varetager jeg ikke opgaver, hvor der udelukkende er tale om en tømning uden værdier altså deciderede oprydnings og bortskaffelsesopgaver
 • Møbler fra 1990’erne og frem

Hvad kan jeg tilbyde

 • Mange års erfaring i rydning af dødsbo, køb af flyttesalg m.m.
 • En god og fair pris
 • Jeg tilbyder alt fra en total rydning af dødsbo til opkøb af enkelte møbler
 • Jeg kan varetage hele arbejdet. Det vil sige, alt lige fra nedtagning af lamper i forbindelse med en totalrydning af dødsbo, samt til bortskaffelse af eventuel affald, selvfølgelig på miljørigtig måde

Vurderingspriser

Siden 2013 har jeg foretaget vurderinger i forbindelse med opkøb af dødsbo, flyttebo og generelt vurderinger af retromøbler og gamle møbler. Mine vurderinger er forskellige alt efter om der er tale om en total rydning af dødsbo, om det er opkøb af dele af dødsboet eller en vurdering af enkelte møbler fra dødsbo. Når jeg laver vurdering af dødsbo, foregår det altid med dybeste respekt og med stor omtanke for de pårørende. Jeg ved, at man ofte står i en vanskelig og uoverskuelig situation, hvorfor du altid kan forvente, at jeg går til opgaven på den bedste og mest hensigtsmæssige måde. Det er vigtigt for mig, at de mennesker jeg handler med, får en god og reel vurdering af deres ting. Som pårørende, har man brug for at forløbet føles trygt og respektfuldt.

Vurdering af dødsbo

Hvordan vurderes værdien ved at dødsbo. Der findes rigtig mange opkøbere af dødsboer på markedet og det kan være svært at vælge. Jeg lever af at være i denne branche. Derfor ved jeg hvad jeg har med at gøre, det er ikke blot en hobby. Mine vurderinger er baseret på mine mange års erfaring. Du er derfor sikret de absolut bedste vilkår og den bedste pris. Min samlede vurderingspris afhænger af flere ting. Hvor meget af tømningen skal jeg sørge for? Er det hele boet der skal ryddes inklusiv bortskaffelse af affald eller er der tale om opkøb af møbler, hvor i selv varetager oprydningsopgaver og bortskaffer affald. Jeg laver gerne en totalrydning af dødsbo, men jeg varetager ikke opgaver, hvor der udelukkende er tale om en tømning uden værdier altså deciderede oprydnings og bortskaffelsesopgaver. Vi prissætter sammen værdien, som herefter modregnes det eventuelle oprydningsarbejde, der også ofte også er i forbindelse med at tømme dødsbo. Typisk ved en total rydning af dødsbo pris indebærer som regel også andet end kun opkøb og rydning af møbler. Det indebærer også ting der skal bortskaffes eller eventuelt leveres til genbrug. Der kan være mange timers oprydning og derfor er det meget sjældent, at et dødsbo ryddes gratis. Derfor kan der ikke gives en standard pris på hvad det vil koste at få tømt et dødsbo. Men jeg kommer gerne ud og laver en vurdering af dødsboet i samarbejde med jer.

Opkøb af dødsbo – Hvordan foregår forløbet ved rydning af dødsbo?

Forløbet foregår som oftest som beskrevet her:

 • Når du/I ringer mig op, fortæller jeg om hvordan det kommer til at foregå. Det er altid mig som tager telefonen. Jeg har lavet mange vurderinger og jeg har en stor forståelse for situationen. I modtager en grundig vejledning omkring processen og vi finder sammen en dato, hvor det passer at jeg kigger forbi.
 • Når jeg kommer ud, er det en fordel, hvis I som pårørende allerede har taget stilling til de ting, som i gerne vil beholde. Jeg giver min professionelle vurdering samme dag, – ganske uforpligtende
 • Vi aftaler, hvorvidt jeg skal købe dele af dødsboet eller lave en totalrydning
 • Vi fastsætter en pris, som alle er tilfredse med
 • Vi aftaler herefter en dato for hvornår dødsboet skal være tømt. Jeg tømmer altid dødsboet indenfor aftalt tid
 • Til sidst afregner vi aftaleprisen og handlen afsluttes. I hele forløbet er det altid muligt at kontakte mig alle dage fra kl. 8-22

Tømning af dødsbo

Hvad koster det at få tømt et dødsbo? Et dødsbo bliver vurderet ud fra de værdier der er i boligen. Er der få værdier, koster det mere at få tømt et dødsbo frem for hvis der er mange værdier. Det du kan være sikker på, at du hos mig får en meget fair pris. Min pris afhænger af hvor meget øvrigt arbejde, altså hvor mange timer vi sammen vurderer det vil tage at for at rydde dødsbo i gerne vil have værdiansat. Du kan læse mere om hvad det koster at få tømt et dødsbo under punktet – Vurdering af dødsbo. 

Tømning af dødsbo pris og dato ligger fast inden jeg går i gang med arbejdet. Det er vigtigt for mig, at i som efterladte er indforstået og tilfredse med vores aftale samt at i har udvalgt de ting og møbler, som i gerne selv vil beholde. Så snart vi har aftalen på plads, så kommer jeg og forbi for at hente dødsbo til aftalt dato. I skal kunne stole på, at jeg respektfuldt overholder vores aftale. Rydning dødsbo / Ved fuld rydning af dødsbo er jeg altid selv til stede sammen med mit team. Vi behandler tingene med respekt og vi sørger for, at der ikke står noget tilbage i boligen. 

Tømning / opkøb / rydning af dødsboer i hele Danmark

Opkøb af dødsbo er noget, som jeg har rigtig meget erfaring med og jeg foretager mange rydninger af dødsboer i hele Danmark. Siden 2013 har jeg opkøbt dødsboer hvor jeg tilbyder alt lige fra en total rydning af dødsbo, opkøb af dele af dødsboet samt køb af enkelte møbler. I samarbejde med de pårørende, finder vi sammen ud af hvad i selv vil gemme og hvad jeg skal tage mig af. Jeg giver altid et velovervejet tilbud og du kan være ganske sikker på, at du hos mig vil få en god og fair pris. Når jeg køber et dødsbo, foregår det altid med den dybeste respekt og med stor omtanke for familien og de pårørende til afdøde. Jeg ved, at det kan være en svær situation, som i er havnet i, hvor der skal tages stilling til afdødes ting. Det er ikke en rar situation. Her kan jeg forhåbentlig gøre det hele lidt nemmere for jer. Jeg tilbyder flere forskellige løsninger, – og vi finder sammen ud af hvad der vil fungere bedst for jer. 

I skal være trygge ved, at vi behandler jeres ting med den allerstørste respekt og der er sikkert mange spørgsmål til hele processen. Jeg kan derfor altid kontaktes alles ugens dage fra kl. 08-22.00 på min telefon, hvis i har nogle spørgsmål.

Opkøb af plejehjemsbo

Opkøb plejehjemsbo / rydning af plejehjemsbo kan foregå på samme måde, som ved tømning og rydning af dødsbo. Jeg har fuld forståelse for, at det kan være en hård proces, at skal gennemgå et helt liv. Og det er jo ofte det man egentlig gør, når et dødsbo eller plejehjemsbo skal ryddes op og tømmes. Her kommer min forståelse for denne proces jer til gode. Jeg sikrer mig altid, at I som familie, har fået udvalgt de ting som betyder noget for jer, og som i gerne vil beholde. Skulle der dukke nogle personlige ejendele op mens vi rydder, sørger jeg altid for, at i som familie og pårørende får mulighed for at se tingene og tage stilling hertil. At købe brugte møbler samt foretage rydning af dødsbo i hele Danmark har jeg gjort til min levevej. Derfor er det vigtigt for mig, at i er tilfredse med hele processen.

Køb af retro møbler, brugskunst og porcelæn fra 1950’erne – 1970’erne

Udover teaktræsmøbler, danske designs m.m. opkøber jeg generelt møbler, brugskunst og porcelæn særligt fra perioden 1950 til 1970. Denne periode har altid fascineret mig. Det afspejler min fysiske butik i Viborg også. Møbler og brugskunst fra 1950-1970 kan bare noget helt særligt. Det er en periode, som matcher meget godt de øvrige produkter, som jeg sælger butikken. Og det er en periode, som er fuldstændig retro-moderne. Er du i tvivl om jeg kan være interesserede i at købe dit brugskunst eller dine møbler, kan du altid sende mig en mail og vedhæfte et foto. Så skal jeg nok kontakte dig ved interesse samt give mit bud på en fair pris. 

Køb af teaktræsmøbler og møbler i palisander

Jeg opkøber teaktræs møbler og palisander møbler. Det er møbler i en meget høj kvalitet og i designs, som bare ikke rigtig går af mode. Køb af brugte teaktræsmøbler og brugte palisander møbler, er der rigtig god efterspørgsel på og derfor ved jeg hvad tingene kan koste baseret på den stand de er i, når vi handler. Også her, kan du som sælger af brugte teaktræsmøbler, forvente en meget fair vurdering og pris. Min pris afhænger af møblernes stand samt hvilken efterspørgsel der er på tidspunktet for vurderingen. Jeg er skarp med min vurdering af møbler og jeg giver altid en god og fair pris.

Køb af antikke møbler

Jeg opkøber antikke møbler. Jeg kan se muligheder i de helt gamle møbler og jeg kan se, hvor meget der skal til, for at et møbel igen kan stå flot. Jeg kan ret hurtigt vurdere, hvor mange arbejdstimer der skal til. Hos RetroHjem har vi en snedker ansat til at renovere de møbler der kommer ind. Han har sans for det gode håndværk,- og med mange år indenfor håndværket, er det virkelig imponerende hvad han kan trække frem i de gamle møbler. En ombetrukket sofa kan pludselig være helt anderledes at se på. Møblerne får nyt liv igen. Den forvandling elsker jeg bare. Hele processen lige fra jeg afhenter møblerne,- til de spreder glæde i et nyt hjem er jeg vild med. Jeg sælger de restaurerede møbler online og udstiller dem i mit store showroom / butik i Viborg, hvor vi også har værkstedet. Nogle møbler skal bare gøres rene og have lidt olie, andre skal i snedkerens kyndig hænder. Andre er igen så medtaget, at det måske ikke er muligt at restaurere dem. Disse møbler tør jeg godt ændre lidt på og være mere kreativ med. Det kommer der ofte noget sjovt, smukt og spændende ud af. 

Opkøb af designermøbler, brugskunst og porcelæn

Designermøbler har jeg lige som teaktræsmøbler også altid en interesse i. Jeg foretager opkøb af danske design møbler, men også brugte design møbler fra udenlandske møbel designere. I Danmark er vi velsignet med mange helt fantastiske møbeldesignere, der har skabt designs, som aldrig går af mode. Vi har Fritz Hansen, Piet Hein, Arne Jacobsen, Hans Wegner, Børge Mogensen, Verner Panton, Kai Kristensen, Finn Juhl, Poul Kjærholm for bare at nævne nogle af de helt store. Vi har mange flere fantastiske danske møbel arkitekter, som jeg er interesseret i, som er mindre kendte end lige netop de helt store stjerner. Jeg har interesse i både køb af danske designmøbler samt designmøbler generelt. Derfor kan du altid kontakte mig for at lave en forespørgsel med ønske om at modtage et bud på en god pris. Ring eller send mig en mail med et foto af dit møbel, så vender jeg tilbage med en fair pris.

Køb af gamle møbler

Hos RetroHjem får gamle møbler nyt liv igen. Jeg tror på genbrug i stedet for at smide væk og købe nyt. Det giver mig bare en helt særlig tilfredsstillelse, at se hvordan gamle møbler kan restaureres, så de får gløden tilbage og igen præsenterer sig flot. Retromode går aldrig af mode selvom moden skifter. Derfor vil der altid være interesse i gamle møbler. Jeg opkøber både enkelte møbler, men jeg tager også gerne ud og vurderer et helt flyttesalg. Måske du skal flytte sammen med en partner eller bare flytte til noget mindre, hvor det ikke længere er muligt at beholde alle dine møbler. Jeg har en særlig stor passion for retro møbler og brugskunst fra perioden 1950’erne-1970’erne. Herunder køb af teaktræsmøbler, palisandermøbler og designmøbler, men mindre genstande som f.eks. keramik, lamper og lignende kan også sagtens være interessant for mig. Jeg har dog ikke den store interesse i ting fra 1990’erne og frem. 

Flyttesalg

Opkøb af flyttebo / flyttesalg har også min interesse. Har du af en eller anden årsag ikke længere plads til alle dine møbler, måske fordi du skal flytte i noget mindre, så giver jeg gerne min vurdering og en pris på dine møbler. I forbindelse med opkøb af flytterester, har jeg en særlig interesse i gamle og antikke møbler, retro møbler, teaktræs møbler og møbler i palisandertræk, samt har jeg altid interesse i designer møbler og gerne brugt dansk design møbler. Jeg opkøber gerne retro-møbler, brugskunst og porcelæn fra perioden 1950-1970. Er du i tvivl om hvorvidt jeg kan være interesseret i dit flyttebo, er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg træffes alle dage fra kl. 8-22. Jeg kører ud i hele Danmark og opkøber flyttesalg. 

Hvor kører jeg ud – Hele DK

Jeg kører ud i hele Danmark. Uanset om det er i forbindelse med rydning af dødsbo København eller en rydning af dødsbo Fyn, så rykker jeg ud. Jeg laver alt fra tilbud på et flyttesalg til totalrydninger af dødsboer i hele landet. Jeg kører ud overalt. Det er en del af min hverdag, at komme ud til folk og møde dem personligt og det er en af grundene til at jeg elsker mit arbejde så højt. Mit hovedkontor og butik ligger centralt i Viborg og det er her jeg har min base.

Sjælland – Jeg kører i hele DK

Rydning af dødsbo Sjælland. Jeg er tit på Sjælland, hvor jeg ofte bliver kontaktet i forbindelse med flyttesalg, opkøb af teaktræsmøbler samt for rydning af dødsbo. Jeg foretager lige så gerne rydning af dødsbo København, samt rydning af dødsbo Nordsjælland og selvfølgelig resten af Sjælland som jeg gør i Jylland. Afstanden har ikke den store betydning i Danmark. Kontakt mig derfor gerne uanset om det er flyttesalg, rydning af dødsbo Køge, Slagelse, Ballerup, Frederiksberg, Næstved eller rydning af dødsbo København eller et andet sted på Sjælland. Jeg kan træffes alle dage fra kl. 8-22

Fyn – Jeg kører ud alle ugens dage!

Rydning af dødsbo Fyn samt flyttesalg og køb af gamle møbler. Jeg kører rundt i hele Danmark uanset hvor i landet du befinder dig. Har du brug for hjælp til at få ryddet et dødsbo på Fyn, tilbyder jeg gerne min hjælp. Du kan læse mere om hvordan det foregår øverst på denne side. Jeg har interesse i gamle og antikke møbler, retromøbler, design møbler, brugskunst og møbler fra perioden 1950-1970 m.m. Jeg opkøber også flyttesalg, samt delvis tømning af dødsbo, total rydning dødsbo m.m. Ønsker du en rydning af dødsbo Odense og eller et andet sted på Fyn så kontakt mig for yderligere informationer. Vi finder sammen den bedste løsning. 

Jylland – Kontakt mig alle ugens dage mellem kl. 8-22

Rydning af dødsbo Jylland, flyttesalg m.m. Jeg lever af at købe og sælge brugte møbler samt har jeg mange års erfaring med rydning af dødsbo. Tømming af dødsbo foretages i samarbejde med de pårørende hvor vi sammen bliver enige om pris og dato. Jeg kører ud i hele Danmark og vi aftaler sammen hvorvidt jeg bare skal købe dele af dødsboet eller om det er en total rydning af dødsbo. Min vurdering er altid professionel og ganske uforpligtende. Sammen bliver vi enige om hvad dit / jeres behov er. Køb af dødsbo inventar er en følsom sag for de fleste og det er derfor vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuld forståelse for den situation i er i. Kontakt mig allerede i dag for en vurdering af et flyttesalg, rydning af dødsbo Århus, rydning af dødsbo Viborg eller hvor det du nu har brug for min hjælp. Jeg kører rundt i hele landet for at lave vurderinger, opkøbe dødsbo m.m. og øerne er ingen hindring. 

ANMELDELSER – DET SIGER FOLK JEG HAR OPKØBT DØDSBOER AF

“Jeg har haft fornøjelsen af at lære Majken Rold Nedergaard/Retrohjem.dk at kende ifb. med tømning af en ældrebolig. Jeg kontaktede hende, med henblik på, om hun måske kunne være interesseret i at købe noget af indboet. Det var hun bestemt, og hun kom hurtigt, og vurderede det hun var interesseret i – og ville købe. Der kom hurtigt en aftale igennem, og der blev handlet til min/vores  fulde tilfredshed. Hun er meget ærlig og loyal. Jeg kan kun sige positive ting om min oplevelse med at handle med Majken, og giver hende min største anbefaling.”Aase Skov

“Jeg har i flere år fulgt Retrohjem på forskellige sociale medier og har altid synes, at de sælger de fedeste ting! Da mine søskende så stod i den situation, at vi skulle sælge vores barndomshjem, var vi ikke et øjeblik i tvivl om, at det var Retrohjem, vi ville have til at opkøbe møblerne i hjemmet. 

Jeg kontaktede Majken og hun kom ud, en lørdag, og vi gennemgik sammen huset og jeg fik lov til at fortælle om tingenes historie og små anekdoter. Majken spurgte tit,  om jeg nu var sikker på, at vi ville sælge de forskellige ting og gjorde det klart, at det var vigtigt for hende, at vi havde taget det vi selv ønskede. Vi fik en meget god pris for tingene og var meget glade for hele processen og har med stor fornøjelse fulgt med på Instagram, når de forskellige møbler fra barndomshjemmet, blev sat til salg.Vi kan kun anbefale andre til at bruge Retrohjem til at opkøbe deres møbler, for det bliver gjort med stor professionalitet og med hjertet.” MvhKarin

OBS! Send gerne billeder af de genstande I ønsker at sælge til mail@retrohjem.dk, for en eventuel forhåndsvurdering.