Artikel : Rydning af dødsbo i hele Danmark

Professionel rydning af dødsbo og flyttebo, i hele Danmark

Første skridt er at tage kontakten. Jeg kan kontaktes via telefon eller mail. Her kan vi aftale en tid, hvor jeg kan komme ud og besigtige boet, og afgive et uforpligtende tilbud

Skræddersyet service

Hos Retrohjem kan vi i samarbejde skræddersy den service du har brug for. Det kan fx være en af nedenstående muligheder:

 • Opkøb af dødsbo
 • Delvis opkøb
 • Total rydning

Fremgangsmåde for behandling og rydning af dødsboet

Oftest foregår det i simple trin, fra første kontakt, tilbud, aftale, rydning, afregning. Ved at gøre brug af Retrohjem, minimere du din egen indsats, da jeg står for det meste. Via min professionelle tilgang til behandling af dødsboer samt erfaringer med vurdering af værdier såsom møbler, brugskunst, porcelæn med mere, arbejder jeg fokuseret mod, at alle er tilfreds når dagen er omme. Du kan trygt overlade dine værdier til mig, da jeg personligt står for selve tømningen af boet med hvad det indebærer fx nedtagning af lamper også videre. Det gør sig gældende i min behandling af dødsboet og dets værdier. Jeg er imødekommende overfor, at nogle genstande besidder høj affektionsværdi, en værdi der overstiger den reelle værdi. Det respekterer jeg i min professionel tilgang forud for den endelige vurdering. Ved den mindste tvivl søger jeg, yderligere informationer forud for det endelig bud. Selve tømningen af dødsboet foregår efter aftale.

Processen i korte træk

 • Du tager kontakt, vi aftaler et tidspunkt
 • Jeg kommer forbi og giver en uforpligtende vurdering
 • Aftaler hvilken service der passer dig
 • Aftaler i dialog en pris og tidspunkt for fx tømning
 • Jeg kommer ud og fx tømmer dødsboet
 • Afslutningsvis afregner vi og handlen afsluttes

Primær Interesser

Opkøb og tømning af dødsboer i hele Danmark

Køb af gamle møbler, herunder:

 • Teaktræsmøbler
 • Diverse møbler i Palisander
 • Brugskunst, porcelæn og møbler fra 50’erne til 70’erne
 • Danske designmøbler

Yderligere opkøbs interesser

 • Plejehjems bo
 • Konkursbo

Juridiske rammer

Jeg står klar til at hjælpe så snart sagen er afgjort ved skifteretten. Baggrunden for dette, findes i lovgivningen, der begrænser adgangen til boet og den afdødes ejendele til efter skifteretten har udfærdiget en skifteretsattest. Er du i tvivl, om reglerne kan du læse mere om her: Sådan gør du ved dødsbo ifl. Skifteretten

Kontakt

Majken Rold Nedergaard / 27 20 46 97 / mail@retrohjem.dk