Rydning af dødsbo – Jylland | Viborg, Randers, Herning, Skive, Aalborg, Hammerhøj & Ørum mfl.

RetroHjem.dk er også lig med køb og rydning af dødsbo og flyttebo

RetroHjem.dk er mere end salg og istandsættelse af retromøbler, jeg opkøber, ryder og tømmer også dødsboer og flytteboer – ja faktisk er det noget af det, jeg bruger allermest af min tid på. En spændende opgave som jeg kører land og rige rundt for.

Rydning af dødsbo i hele Jylland

Hos Retrohjem.dk opkøber og rydder jeg dødsboer rundt omkring i hele jylland. De mange smukke møbler og brugsgenstande i butikken er blandt andet opkøb fra dødsboer rundt i Danmark, som jeg tager ud og opkøber, når pårørende kontakter mig.

Rydning af dødsbo er en opgave og et arbejde som jeg tager enormt seriøst. Jeg ved, at der bag et hvert dødsfald, står en familie tilbage, som har til opgave at varetage de møbler og brugsgenstande som er tilbage – en opgave som for de fleste er uvant og følsesladet.

Det kan være en uoverskuelig opgave, at bedømme hvad dødsboet er værd. En masse spørgsmål hober sig op, så som,

  • Hvad skal hvert enkelt møbel koste?
  • Hvor skal dødsboet sælges?
  • Hvem skal sælge dødsboet ?
  • Hvem vil købe et dødsbo?
  • Hvor finder vi en, der opkøber dødsboer?

…..og meget mere.

Hvis du ringer til mig, kommer jeg ud og giver en uforpligtende pris på tømning og rydning af hele dødsboet eller opkøb af dele heraf. Jeg er  realistisk  og professionel i min prisgivning – priserne skal være fair for alle og det skal foregå på en ordenlig måde.

Jeg varetager desuden også gerne selve tømningen,  samt nedtagning af fx lamper og des lignende.

Du kan læse om hele min procedure for opkøb og rydning af dødsboer, her –> “Opkøb af dødsbo”

Hvilke møbler har særlig interesse?

Jeg har stor interesse i opkøb af retro møbler fra tider, 50’erne, 60’erne og 70’erne, samt møbler i teak og palisander, danske designer møbler, brugskunst og tæpper.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale omkring opkøb af dødsboet.